ERÄTOVERI

TYRVÄÄN METSÄNPOJAT – VAMMALAN NUOTIOSISKOT

Etusivu

Tittidii, se tulee taas! Nimittäin 24H-peli :D

 

SAMOAJA ? HUOMIO!
VAELTAJA ? HUOMIO!
AIKUINEN ? HUOMIO!

Taas on se aika vuodesta, kun kerätään pelit kaapeista ja
kokoonnutaan loistoporukalla niitä pelailemaan. Ajankohdaksi
valikoitui 31.1.-2.2.2020. Paikkana toimii tällä(kin) kertaa Houhajärven leirimaja.


Faktaa:
Mikä: 24H-peli, nimestään huolimatta viikonlopun kestävä pelitapahtuma
Missä: Houhajärven leirimaja, Kangastie 275, Sastamala
Koska: pe 31.1.2020 klo 18 - su 2.2.2020 klo 12


Mitä kustantaa: 18 euroa, joka tulee maksaa Vammalan Nuotiosiskot ry:n tilille FI86 1198 3500 1592 50
ennen tapahtumaa. Kirjoita viestikenttään 24H-peli ja oma nimesi.


Mitä mukaan: partiohuivi, villasukat/sisäkengät, mukavat vaatteet sisällä oleiluun, jotain lämmintä ulkona
oleiluun, ehkä jotain ulkoaktiviteettia (esim. pulkka), peseytymiskamppeet (sauna käytössä), henk. koht. lääkkeet & hygieniakamppeet ja mitä ilman et usko tulevasi toimeen. Lisäksi mukaan kannattaa pakata erilaisia lautapelejä, mitä voisimme pelata. Yöpymisvarusteet (=pussilakana/makuupussi, lakana & tyynyliina) voi pakata varmuuden varalta, jos tai kun kumminkin jossain vaiheessa alkaa uni painaa turhan paljon. Ja nyt hyvä uutinen kaikille huonomuistisille, ruokailuvälineet saadaan käyttöön talon puolesta, joten ne voi hyvillä mielin unohtaa kotiin.


Oletamme, että olet automaattisesti tulossa mukaan, mutta varmistathan tulosi 29.1.2020 mennessä jollekin järjestäjistä. Voit ilmoittautua puhelimitse tai sähköpostilla tai kasvokkain tai naamakirjassa (klikkaamalla facebookissa "osallistun", oletamme sinun osallistuvan tapahtumaan kokoaikaiseksi, ellet muuta ilmoita) tai telepaattisesti tai savumerkeillä tai lähettämällä kirjekyyhkyn mukana kirjeen tai? Kolmea viimeistä tapaa käyttämällä kannattaa varmistaa, että ilmoittautuminen on tullut perille, sillä allekirjoittaneiden telepaattiset kyvyt ovat hieman ruosteessa. Kerrothan ilmoittautumisesi yhteydessä ruoka-allergiat (+muut ruokarajoitteet), mörrimöykkypelot sekä saako sinusta tapahtumassa otettuja kuvia julkaista lippukunnan julkaisuissa (mm. facebook-sivu ja verkkosivut). Ilmoitathan myös, jos olet paikalla vain osan ajasta.


24h-peli kokoaa yhteen samoajat, vaeltajat ja aikuiset. Tapahtuma jatkaa hyväksi havaitulla ohjelmalla,
pelataan erilaisia lautapelejä ja joku saattaa intoutua jotakin pihapeliäkin pelaamaan tai laskemaan pulkalla mäkeä. Toki välillä voi vaan
olla ja ihmetellä äänekästä joukkoa. Eli kunhan hengaillaan ja pidetään hauskaa! Ja syödään hyvin. Loppuajasta tunnelma ja
seuralaiset voivat olla erityisen hauskoja -  tai väsyneitä, sillä kuten asiaan kuuluu, tarkoituksena on valvoa
koko aika (tai ainakin niin kauan kuin suinkin jaksaa). Nykyinen ohjelma ei enää tunne pahkaliljoja, mutta
miksi lopettaa hyvä perinne?!?

Tällä kertaa olisi mahdollista suorittaa aniliininpunainen pahkalilja, joka edellyttää 24 tunnin valvomista. He, joilla aniliininpunainen nahkalilja jo löytyy plakkarista, voivat yrittää suorittaa uusiopaperinharmaan pahkaliljan eli valvoa 33 tuntia. Hurjimmille valvojille tarjoutuu tilaisuus yrittää saada myös kalmankalpea pahkalilja, joka edellyttää 42 tunnin valvomista, ja tietty aiemmat tasot tulee olla suoritettuna. Vain yksi on vuosien saatossa onnistunut valvomaan tuon 42 tuntia.


Siis, ilmestythän Leirikselle perjantaina 31.1. klo 18 omavalintaista kulkuneuvoa apuna käyttäen - suosittelemme tänä vuonna vesisuksia, purjevenettä, avaruusalusta tai vihreää kleinbussia. Äärimmäisessä hätätilanteessa myös muut keinot sallitaan. Tarkemmat ajo-ohjeet paikan päälle saat tarvittaessa järjestäjiltä. Takaisin kotiin – ja omaan sänkyyn – lähdetään sunnuntaina klo 12.


Leiriksellä nähdään!!! :D

Terveisin
Hanna (hristima<at>gmail.com, 050-3400977) ja Mari (mm4rii<at>gmail.com, 044-9790029)


P.S. Tapahtumasta saa kertoa partiokaverillekin :)

 

TyMe ja VaNu Facebookissa