ERÄTOVERI

TYRVÄÄN METSÄNPOJAT – VAMMALAN NUOTIOSISKOT

Cookie Monsters

Tarpojista syksyllä 2015 siirtyneet samoajat. Jos tämä porukka näkyy lähimailla, ei keksien häviämistä tarvitse kauaa ihmetellä.

 

Kokoontumispäivät ovat parillisten viikkojen torstait syyslomaan asti klo 15-16.30 eli 20.8, 3.9, 17.9, 1.10 ja sen jälkeen parittomien viikkojen torstait eli 22.10, 5.11, 19.11, 3.12 ja 10.12 (huom! parillinen viikko)

samoajaikäkausi

15–17-vuotiaiden samoajavartioiden partio-ohjelmaan kuuluu olennaisena osana ryhmänohjaajakoulutus ja johtamisharjoittelu. Samoajat toimivat tarpojaikäisten vartionjohtajina. Samoajat suunnittelevat toimintaansa yhdessä aikuisen luotsinsa kanssa ryhmän kiinnostuksen kohteiden mukaisesti.

Samoajat VaNuTymekilpe

samoajatoiminta

Samoajien toiminta koostuu erilaisista kokonaisuuksista; pakolliset varusteet, partiovarusteet, omat varusteet, päivittäisvarusteet sekä metsävarusteet ja kikkapakki. Samoajat suorittivat 2013 keväällä vaeltajien kanssa Villinä Veteen tempauksena omiin varusteisiin liittyen laitesukelluskokeilun (taskusta lihat liikkeele ja patti paikallaan: kokeilemme uutta liikuntalajia-aktiviteetti). Samoajat tapasivat keskenään suorittamaan omat varusteet osiosta aktiviteettia; leivomme suklaakakkuja ja syömme ne kaikki saman illan aikana.

Lue lisää: Samoajat VaNuTymekilpe

TyMe ja VaNu Facebookissa